Dragii mei platitori de diverse impozite,

Luati-va o cafea si un pix, dati un print la formularul 230 (daca traiti doar din salariu) sau la formularul 200 (daca va mai pica si alte venituri) si acordati 5 min acestui mesaj + completarii unuia dintre formulare.

Incep cu expresia magica “NU VA COSTA NIMIC” si continui cu explicatiile de rigoare: dupa cum bine stiti, legea va ofera posibilitatea sa decideti incotro se duc 2% din impozitul pe venituri pe care il platiti la stat. Daca nu aveti chef sa decideti, putem presupune ca se duc pe o masinuta de lux pusa la dispozitia vreunui demnitar, deci oricum faceti un bine unui semen de-al vostru. Dar eu mai am o propunere alternativa si de suflet pentru mine, si anume va rog sa decideti ca statul sa directioneze acesti bani catre Asociatia “Dincolo de aparente”, asociatie dedicata copiilor bolnavi de autism.

Asociatia este la inceput, a fost infiintata in anul 2009 in Tulcea (orasul meu natal), si a pornit de la determinarea si dragostea a doi parinti care au ales sa infrunte realitatea si sa transforme suferinta in speranta, nu numai pentru copilul lor ci si pentru ceilalti copii care au aceasta boala. Cu ajutorul catorva voluntari a inceput construirea unui site, se schiteaza proiecte pentru accesarea de fonduri si mai ales se munceste la constientizarea faptului ca autismul este o boala tratabila.  Daca nu stiti nimic despre aceasta boala, e ok. Daca nu vreti sa stiti, la fel e ok. Va rog doar sa completati formularul si sa directionati acesti bani catre  Asociatia “Dincolo de aparente”.

E foarte simplu:

– completati “I. DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI” cu datele voastre personale

–  bifati “Sustinerea unei entitati nonprofit/unitati de cult” (pct. II.2. in formularul 230 sau in cadrul punctului III in formularul 200) si completati corect si complet datele:

Denumire entitate nonprofit: Asociatia “Dincolo de Aparente”

Cod de identificare fiscala al entitatii nonprofit: 26304054

Cont bancar (IBAN): RO 56 PIRB 3800 7247 3900 1000 deschis la PIRAEUS BANK Sucursala Tulcea

Nu va faceti probleme daca atunci nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. Puteti lasa casuta necompletata.

– daca aveti venituri din alte surse (cedarea folosintei bunurilor, drepturi de autor, etc.), deci in cazul formularului 200, nu uitati sa completati la toate capitolele aferente tipului de venit obtinut

– puneti data, semnatura si trimiteti prin posta declaratiile administratiei financiare de la domiciliul dvs. sau depuneti-o chiar dvs.  Ok recunosc….va costa un plic timbrat sau un drum pana la administratie.

Termenul limita de depunere este 15 mai 2010.

Daca aveti intrebari, noi suntem aici:

ASOCIAȚIA   “DINCOLO   DE   APARENȚE “

Adresa: Loc. Tulcea str. Frasinului nr. 2Bl.2  Sc.E Ap. 4 

Web: www.dincolodeaparente-autism.ro

Email: ddaautism@yahoo.com

Telefon: 0747063043 / 0240 525043

Daca mai aveti colegi cu chef, rugati-i sa completeze formularul.

Multumesc,

Otilia

Acest mesaj este publicat ca atare, așa cum a fost trimis de către semnatar. iubesctulcea.ro nu răspunde pentru conținutul sau înțelesul textului de mai sus, dar susține ideea prezentată.

 

Articol scris de Orasul Tulcea gravatar

 

Site: http://www.orasul-tulcea.ro/
Vino sa descoperi orasul Tulcea! Fii la curent cu ce se intampla, zi de zi, in orasul nostru: stiri, evenimente, imagini din Tulcea si multe altele Citeste toate articolele scrise de Orasul Tulcea (144)

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!