Sunt impresionat de marinimia oamenilor care ne-au fost alaturi!

Prefectul judetului Tulcea Vasile GUDU multumeste romanilor care au donat din putinul lor, alimente si/sau imbracaminte, locuitorilor judetului Tulcea afectati de inundatii.

Sunt impresionat de numarul de transporturi primite pana in acest moment, aflate pe drum spre Tulcea sau anuntate sa soseasca in judetul nostru in scurt timp. De asemeni, de cantitatile de cereale, alimente perisabile si neperisabile, dar si de imbracamintea si incaltamintea primita. Persoanelor evacuate din satele afectate de ape, persoanelor ramase in localitati, celor in nevoie, celor aflate in dificultate, tuturor acestora li se asigura zilnic hrana calda, gustari reci, haine, materiale sanitare, medicamente, nutreturi pentru animalele detinute. Pentru mărinimia şi solidaritatea de care au dat dovadă, le mulţumim tuturor.

În funcţie de necesităţile zilnice, produsele din centrele special organizate în municipiul Tulcea, sunt distribuite în comunităţile afectate de ape, cu sprijinul cadrelor ISU Delta Tulcea, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră, Garnizoanei Tulcea.

În completarea declaraţiei sale, prefectul judeţului Tulcea se adresează populaţiei:

întrucât cantităţile ajutoarelor umanitare donate depăşesc posibilităţile noastre de depozitare, cât şi reprezintă în acest moment un surplus faţă de nevoile familiilor afectate, mulţumindu-vă în numele locuitorilor judeţului Tulcea revin cu rugămintea să redirecţionaţi ajutoarele dumneavoastră către celelalte zone afectate anul acesta de inundaţii. Deşi suntem măguliţi de ajutorul primit, suntem totuşi în perioadă de criză şi vrem să evităm risipa. Suntem siguri că mai există oameni care au nevoie de ajutor

Pentru solidaritatea arătată populaţiei judeţului Tulcea afectată de inundaţii, prefectul judeţului Tulcea Vasile GUDU mulţumeşte:

  • locuitorilor cartierului Băneasa, Bucureşti, pentru alimentele şi haine donate şi transportate;
  • locuitorilor judeţului Gorj şi implicit Instituţiei Prefectului – jud. Gorj, pentru alimentele şi hainele donate şi transportate;
  • Societăţii Comerciale Parc Hotel SA Bucureşti, pentru alimentele şi hainele donate şi transportate;
  • locuitorilor judeţului Hunedoara, pentru alimentele şi hainele donate şi transportate;
  • locuitorilor comunei Băleni, jud. Dâmboviţa, pentru alimentele şi hainele donate şi transportate;
  • Societăţii Comerciale FRAHER Tulcea, pentru alimentele donate şi transportate;
  • Companiei STX RO Offshore Tulcea SA, pentru produsele donate.

 

Articol scris de Orasul Tulcea gravatar

 

Site: http://www.orasul-tulcea.ro/
Vino sa descoperi orasul Tulcea! Fii la curent cu ce se intampla, zi de zi, in orasul nostru: stiri, evenimente, imagini din Tulcea si multe altele Citeste toate articolele scrise de Orasul Tulcea (144)

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!