… nu uita că poți veni gata pregătit, cu toate informațiile la tine. Iar acele informații le poți obține foarte ușor din portaul dedicat Deltei Dunării – info-delta.ro. De fapt, dacă mă gândesc mai bine, cred că poți vizita Delta Dunării și Dobrogea de Nord chiar și fără să ajungi efectiv acolo :) Glumesc, nu poți compara o colecție de imagini și texe cu ceea ce poate admira retina la fața locului, dar e pe aproape. Cu info-delta.ro am o colaborare cu vechime, Nicu Simion, omul din spatele proiectului, fiind o persoană deschisă și cu care poți face un schimb de informații sau de ajutor fără griji.

Așa cum povesteam, portalul info-delta.ro îl cunosc de ceva timp dar iată că, recent, a venit vremea schimbării și aici :) Nicu și-a făcut cadou un nou layout și, cred, o nouă structurare a informațiilor prezentate in cadrul site-ului. Practic, orice informație te interesează despre Delta Dunării o găsești acolo: informații generale, informații despre unde te poți caza, informații despre unde, când și cum poți pescui în Delta Dunării, rețete culinare specifice zonei, obiectivele turistice ale zonei precum și o hartă interactivă a Deltei Dunării cu ajutorul căreia poți vedea unde sunt poziționate, exact, diversele puncte de interes.

Referitor la hartă, Nicu, aș avea o sugestie dacă-mi permiți: bine ar fi ca în balonul informativ ce se deschide pentru fiecare punct de interes să treci și coordonatele GPS aferente. Cred că i-ar fi util oricui indrăznește să se aventureze în Delta Dunării fără ghid sau grup, mai ales că mai toată lumea are cel puțin un smart-device utilat cu orientare via GPS :)

Noutăți sunt multe în site dar vă las pe voi să le descoperiți, merită.

Așadar, Descoperă Delta Dunării și Dobrogea de Nord – un ghid bazat pe harta Google, un loc virtual unde vei regăsi toate obiectivele ce merită vizitate!

 

Articol scris de Orasul Tulcea gravatar

 

Site: http://www.orasul-tulcea.ro/
Vino sa descoperi orasul Tulcea! Fii la curent cu ce se intampla, zi de zi, in orasul nostru: stiri, evenimente, imagini din Tulcea si multe altele Citeste toate articolele scrise de Orasul Tulcea (144)

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!