Am început să schițez un proiect nou dedicat orașului Tulcea, un proiect interesant și de durată, al cărui scop principal va fi să scoată orașul nostru din anonimatul geografic (și nu numai) în care se găsește în momentul de față.

De ce anunț acest lucru în mod public? Voi răspunde tot eu: pentru că am decis ca de data aceasta să implic și alte persoane doritoare să-mi susțină inițiativa și să se implice, alături de mine, în dezvoltarea proiectului.

Deocamdată am în minte doar liniile generale și de aceea nu am să intru în mai multe detalii. Tot ce pot să spun, deocamdată, este că:

  • în primă fază, proiectul se va baza pe voluntariat, atât din partea mea cât și a ta (voi încerca să suțin financiar, singur, diverse aspecte necesare, atât cât voi putea)
  • în virtutea punctului de mai sus, îți vei gestiona singur timpul pe care vei dori să-l aloci proiectului
  • la întrebarea ”da’ mie ce-mi iese la afacerea asta” nu pot să-ți răspund, cel puțin acum, decât cu: ”faptul că participi la un proiect dedicat orașului tău”, ”expunere personală publică”, ”cam tot ce-mi iese și mie cu orasul-tulcea.ro adică nimic”. În funcție de cum va evolua proiectul, este posibil să rezulte și beneficii materiale (fie ele financiare sau de alt fel) dar, deocamdată, nu pot promite nimic.
  • intenționez să lansez oficial proiectului începând cu anul viitor (2013), cât mai pe la începutul lui posibil
  • proiectul va avea o evoluție de durată și, sper eu, nelimitată
  • se va desfășura, în mare măsură, în mediul online

Așadar, dacă te ”gâdilă” ideea, dă-mi un semn, fie într-un comentariu în această pagină fie pe mail la salut{@}orasul-tulcea.ro (fără acolade) și parlamentăm în continuare.

Mulțumescu-ți!

sursa imagine: metalez.com

 

Articol scris de Liviu Hariton gravatar

 

Site: http://www.liviuhariton.com
Mi’s Liviu din ’79 (1979) încoace şi numărătoare continuă… De prin 2001 a început să mă intereseze cum se mişcă lucrurile pe net (ad-literam). Sunt tulcean si ma mandresc cu orasul meu :) Citeste toate articolele scrise de Liviu Hariton (116)

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!