Cred că mai toți cei care utilizăm internetul suntem în temă cu serviciul de hărți oferit de Google:

Hărţi Google este un serviciu cartografic pe care îl afişaţi în browserul dvs. web. În funcţie de locaţia dvs., puteţi afişa hărţi de bază sau personalizate şi informaţii privind companiile locale, inclusiv locaţiile companiilor, informaţiile de contact şi indicaţii rutiere. Faceţi clic şi trageţi hărţile pentru a vedea secţiunile învecinate imediat. Afişaţi imagini din satelit pentru locaţia dorită pe care o puteţi panorama. (google.ro)

Cei care am folosit mai des acest serviciu gratuit oferit de Google știm că nivelul de detalii pentru localitățile și orașele mai mici era unul destul de scăzut. La un zoom mai îndrăzneț nu se mai distingea aproape niciun detaliu. Ei bine, recent acest inconvenient a dispărut pentru că serviciul de hărți online a beneficiat de update-ul mult așteptat.

De curând, orașul Tulcea este foarte bine actualizat la nivel de străzi și imagini din satelit, cu un nivel de detalii ce concurează cu cel al orașelor mari și al capitalelor. Update-ul a fost realizat de curând după cum se poate observa într-una din imaginile de mai jos (zona ”Trei fântâni” este în plină reamenajare). La un nivel de zoom mai mare se schimbă și unghiul de vizualizare al hărții orașului la 45o oferind o perspectivă asupra clădirilor și reperelor stradale.

E de bine, înseamnă că merităm și noi, tulcenii, să ne vedem mai bine pe hartă :)

Link-ul direct pentru orașul Tulcea este aici. Spor la zoom!

 

Articol scris de Orasul Tulcea gravatar

 

Site: http://www.orasul-tulcea.ro/
Vino sa descoperi orasul Tulcea! Fii la curent cu ce se intampla, zi de zi, in orasul nostru: stiri, evenimente, imagini din Tulcea si multe altele Citeste toate articolele scrise de Orasul Tulcea (144)

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!